V treh korakih do nižjih stroškov.

Prihranite in hkrati ohranite kakovost bivanja. Naročite energetski pregled svojega doma še danes. Denarnica vam bo hvaležna.
Energetski pregled in analiza obstoječega stanja vašega doma
Odkrivanje največjih porabnikov
Predlog ugodnih inovativnih rešitev

Več kot 3600 opravljenih pregledov v Sloveniji

Da bi vam omogočili še večje prihranke, smo v RWE-ju skupaj s svojo krovno družbo, skupino innogy, razvili edinstveno storitev energetskega pregleda. Ne gre za pregled, ki ga zaradi pridobitve energetske izkaznice stavbe od nas zahteva država, temveč za obisk usposobljenega RWE-jevega svetovalca, ki v vašem domu pregleda različne elektronske in druge naprave, pripravi pregledno poročilo o stanju ter vam predlaga ugodne, preverjene in učinkovite rešitve za prihranke. Naši strokovnjaki so doslej opravili že več kot 3600 tovrstnih pregledov po vsej Sloveniji. Trajanje pregleda je seveda odvisno od števila in raznolikosti naprav v gospodinjstvu, običajno pa vzame približno 1 uro.

  • Naročam brezplačen energetski pregled

    Vaše osebne podatke varujemo v skladu s slovensko zakonodajo in jih ne bomo dajali, posojali ali prodajali tretjim osebam.

Neobvezujoč energetski pregled lahko naročite tudi na 080 36 36.

Zaupa nam že več kot 23 milijonov Evropejcev.

RWE Ljubljana je hčerinsko podjetje družbe innogy, ki sodi med vodilne energetske družbe v Evropi.

  • 16 milijonov odjemalcev električne energije in 7 milijonov odjemalcev zemeljskega plina v 11 evropskih državah.
  • Več kot 40.000 zaposlenih.
  • Približno 44 milijard evrov prihodka (2016).
  • Smo med največjimi ponudniki električne energije in zemeljskega plina v Nemčiji, na Nizozemskem, v Veliki Britaniji, na Češkem, Madžarskem in Slovaškem. Vodilna mesta tudi v drugih državah Srednje in Jugovzhodne Evrope.